bli medlem i MP Boden

miljöpartiet växer

Miljöpartiet de gröna i Boden har drygt 40 medlemmar. Men vi vill bli fler och gärna med bakgrund inom olika mansdominerade områden.

Vi söker dig som vill arbeta politiskt i den gröna rörelsen. Vi måste bli fler när vi vinner valet i september. Många uppdrag innebär mötesarvoden och även förlorad arbetsförtjänst om man måste vara ledig från arbetet.

Se www.mp.se/bli-medlem för fullständig information.

Så blir du medlem på webben

Du som går med i Miljöpartiet kan betala med kort eller plusgiro/autogiro.

Går du med i Grön Ungdom eller Gröna Studenter registrerar du dig, men betalar ingen medlemsavgift.

Bli medlem direkt på denna länk.


Medlemskap & priser

Medlemsavgift Betala via sms eller betala med kort eller plusgiro.

För dig 27 år och mer, 100 kr första året, därefter 240 kr per år. Blir du medlem efter 30 september gäller avgiften även för nästföljande år.

För dig under 27 år eller student, gratis!

Din avgift Under 27 år eller student: 0 kr
27 år och över: 100 kr

Över 26 år: så blir du medlem via sms
Steg 1. Skriv ett sms. Börja sms:et med mpmedlem följt av ett mellanslag. Skriv ditt personnummer (utan bindestreck) följt av ett mellanslag. Skriv din mejladress. (Det är viktigt att det är ett mellanslag och inte en radbrytning.)

Steg 2. Skicka sms:et till 72 980.

Sms:et kostar medlemsavgiften, 100 kronor, plus din vanliga sms-kostnad.

Under 27 år: så blir du medlem gratis i Grön Ungdom via sms

Steg 1. Skriv ett sms. Börja sms:et med gumedlem följt av ett mellanslag. Skriv ditt personnummer följt av ett mellanslag. Skriv din mejladress. (Det är viktigt att det är ett mellanslag och inte en radbrytning.)

Steg 2. Skicka sms:et till 72 980. Du betalar bara din vanliga sms-kostnad. Medlemskap i Miljöpartiet ingår utan kostnad.

Student: så blir du medlem gratis i Gröna Studenter via sms

Steg 1. Skriv ett sms. Börja sms:et med gsmedlem följt av ett mellanslag. Skriv ditt personnummer följt av ett mellanslag. Skriv din mejladress. (Det är viktigt att det är ett mellanslag och inte en radbrytning.)

Steg 2. Skicka sms:et till 72 980. Du betalar bara din vanliga sms-kostnad. Medlemskap i Miljöpartiet ingår utan kostnad.

 

Lokalt partikansli
Miljöpartiet de Gröna Boden
Hellgrensgatan 4
96134 BODEN

boden@mp.se