fbpx

Havremagasinet

Från vårt besök på Havremagasinets utställning om klimatet. Vi firade MP som fyller 40 år i år.

Vi firade Miljöpartiets 40:de födelsedag

Miljöpartiet de Gröna Boden firade födelsedagen med en träff på Havremagasinet, Bodens fantastiska gamla magasin som nu är Länskonsthall och ofta har utställningar med miljö eller klimat som tema. Vi fick en proffsig guidning och avslutade med ett gott fika.

Ända sedan Miljöpartiet bildades har vi på många sätt legat steget före och drivit igenom sådant som förr uppfattats som omöjligt och verklighetsfrånvänt. Mycket av det är nu verklighet och självklarheter.

Allas rätt att älska den de vill, solceller på taket och samtycke vid sex är bara några exempel. På samma sätt har vi fortfarande idéer som andra stämplar som omöjliga – men som vi tror är framtiden. Miljöpartiet har alltid vågat tänka utanför lådan, tänker fortsätta med det och ger oss aldrig.

Häng med du också i kampen för miljön, jämställdheten och mänskliga rättigheter!