fbpx

Stöd oss med en gåva!

Miljöpartiet de gröna Boden är en förening som är beroende av ekonomiskt stöd och engagerade, ideella krafter efter det att vi inte lyckades komma in i kommunfullmäktige efter valet 2022.

Miljöpartiet i Boden startades på 80-talet och har funnits i olika samlingslokaler och har under de senaste 12 åren hyrt sin lokal på Hellgrensgatan 4 i Boden. Detta har finansierats av kommunbidrag som nu har upphört.
Samlingslokalen är superviktig för Miljöpartiet i Boden då den är själva klistret för sammanhållningen i verksamheten och vi kommer göra allt för att inte behöva säga upp lokalen-.

För att vi ska kunna bedriva vår verksamhet med sikte på valet 2026 så behöver vi ekonomiskt tillskott i form av stöd, gåvor, sponsring, bidrag etc för att ha råd till hyran mm.

Varje krona är ytterst värdefull i arbetet med att främja miljö- och klimatåtgärder i vår kommun är extremt viktigt mitt i brinnande klimatkris och klimatnödläge!

Du kan stötta vårt arbete genom att:

Ge ett ekonomiskt bidrag

Genom att ge ett ekonomiskt bidrag stöttar du vårt arbete för att miljö- och klimatanpassa vår kommun och satsning till nästa kommunval 2026.

Vill ni ha närmare information om vår verksamhet, tveka inte att höra av er till boden@mp.se

Tack på förhand!

Sätt in valfri summa till vårt Swish 123 678 17 02 eller konto i Swedbank, clearingnummer 8201-6, kontonummer 693 799 845-5

Skriv avsändare (frivilligt) och ordet ”gåva”